Platina!

70-jarig huwelijksjubileum voor de heer en mevrouw Hommersom-van den Berg uit Ochten

Op 11 oktober 2019 vierden de heer en mevrouw Hommersom-van den Berg uit Ochten dat zij elkaar 70 jaar geleden trouw beloofden. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg dit platina paar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Hommersom

Er waren ook schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer J.C.G.M. Berends.

Gradus Hommersom (89) en Dikkie Hommersom-van den Berg (87) zijn beiden geboren in Echteld en daar ook getrouwd. Later verhuisden zij naar Ochten. Zij kregen vier kinderen, tien kleinkinderen en vijftien achterkleinkinderen. De bruidegom was in zijn werkzame leven bakker en leidinggevende in een kunstvezelfabriek. De bruid werkte als hulp in de huishouding en zorgde later voor het gezin.

Echtpaar Hommersom
Foto's door 3JetFotografie Ochten