Keltische band An-Deas in Dorpshuis Ochten was een daverend succes

Via cultureel comité neder-betuwe

An-Deas, wat in het gealic erg leuk betekent, speelden zeker een meer dan leuk concert met prachtige hartverwarmende keltische muziek. Gevoelig melancholische gezongen stukken werden afgewisseld met spetterende voetstampende reels en jigs. Het samenspel van de verschillende traditionele instrumenten zoals de Keltische harp, de Bodhran, whistles, Uilleann pipes, concertina, gitaren en bouzouki vormden een prachtig droomachtig geheel.

Muziek om je in te verliezen. Dit is wat Marieke Lesparre, Ellis Steenbeek, Gerrit-Jan Oonk en Marc de Roos, ondersteund door Hans Elsinga die het geluid verzorgde, in anderhalf uur tijd teweeg wisten te brengen. Dat hun optreden door de volle zaal gewaardeerd werd was duidelijk in het applaus dat ze kregen. Het Cultureel Comité Neder-Betuwe bedankt de vrijwilligers van Dorpshuis Ochten voor hun bijdage aan het succes van deze sfeervolle avond.

Ons volgende concert, een latijns amerikaanse avond met Claudia Y Manito, vindt plaats op 23 november in de Serrezaal van Dorpshuis Kesteren. U kunt ons volgen op www.cultuurnederbetuwe.com waar U meer info vindt en ook via Twitter en Facebook.

An-Deas

An-Deas