Dankjewel ondernemers!

Voor bijdrage aan een duurzaam en krachtig Gelderland

Gelderland is een van de meest ondernemende regio’s van Nederland kreeg daarom pas geleden de EER-Award van het Europees Comité van de Regio’s. Wethouder Stefan van Someren bracht aan Neder-Betuwse ondernemers graag deze lof over. Dat gebeurde tijdens de ‘Dankjeweltour’ die onderdeel is van meer activiteiten in provincie Gelderland rondom de EER Award 2019. EER, het staat voor European Entrepeneurial Region.

Vlag EER Award

Dynamische provincie

Wethouder Stefan van Someren: “Wij zijn trots op Gelderland en de behaalde kwalificatie. Het is de beloning voor alle inspanningen die door bedrijven en organisaties, scholen en buurten zijn gedaan, ook in ons Neder-Betuwe. Het maakt Gelderland tot een heerlijke, innovatieve en dynamische provincie. Een regio waar je lekker woont, werkt en leeft.”

Inspiratiesessie

Om elkaar verder te inspireren deelden ondernemers ideeën tijdens een inspiratiesessie op 10 oktober in het gemeentehuis. Het ging onder meer over boomkwekerij, fruitteelt, zakelijke dienstverlening, installatie en de bouw. En het leidde tot weer nieuwe initiatieven en contacten voor samenwerking, ook op het gebied van innovatie en duurzaam ondernemen. Een waardevolle bijeenkomst, voor herhaling vatbaar.

Ook meedoen?

Als ondernemer ook graag eens met andere ondernemers over bepaalde onderwerpen van gedachten wisselen? Of lijkt het je interessant om tijdens een volgende inspiratiesessie aan te sluiten? Neem contact op met Maaike van Brenk, accountmanager bedrijven van gemeente Neder-Betuwe, bereikbaar via tel. 06 – 51 10 91 37 of e-mail mbrenk@nederbetuwe.nl.

Overigens kunnen organisaties en bedrijven het EER-beeldmerk downloaden om te gebruiken in hun eigen communicatie. Kijk op www.ondernemengelderland.nl

Ondernemers en wethouder Stefan van Someren van Neder-Betuwe

Een ‘dankjewel’ aan een vertegenwoordiging van de Neder-Betuwse ondernemers van wethouder Stefan van Someren