‘Dank je wel’ Fruity Line!

Wethouder Stefan van Someren reikte donderdag 24 oktober een Dankjeweltaart uit aan Stefan Lupker, CEO van Fruity Line. Met het uitreiken van de taart wil de gemeente Fruity Line bedanken voor het leveren van een bijdrage aan een innovatieve en sprankelende Gelderse economie.

Stefan Lupker (CEO Fruity Line) en Stefan van Someren

Dankjeweltour

Het bezoeken van Fruit Line is onderdeel van de zogenoemde Dankjeweltour. Elke week gaat een Gelderse gemeente een Dankjeweltaart brengen bij een innovatief bedrijf om het te bedanken voor zijn bijdrage aan de Gelderse Economie. De Rabobank zorgt het hele jaar door voor de taarten die gebakken worden door het Arnhemse familiebedrijf van het jaar Bakkerij Hilvers.

De Dankjeweltour is onderdeel van een reeks aan activiteiten die dit jaar in de provincie Gelderland plaatsvinden rondom de EER Award 2019. Gelderland mag zich namelijk de meest ondernemende regio van Europa noemen. Gelderland kreeg van het Europees Comité van de Regio’s de European Entrepreneurial Region (EER) Award.

Fruity Line is een prachtig voorbeeld van een onderneming die zich in haar strategie voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) richt op de MVO-keten. Dit betekent onder andere een goede en veilige werkomgeving, eerlijke betalingsvoorwaarden en diverse milieuprogramma’s. Een ander aandachtspunt is de focus op milieuvriendelijke verpakkingen, een continue zoektocht om het gebruik van materialen te verminderen en om te zetten naar duurzame materialen. Fruity Line is gericht op het verminderen van het verbruik van energie en water en heeft een sterke voorkeur voor duurzame energiebronnen. Gedurende het hele proces vermindert en scheidt het afval. Het bedrijf traint zijn mensen om bewust met de planeet om te gaan. De natuur levert ingrediënten; het minste wat Fruity Line wil doen is de natuur respecteren, en … DAT DOEN ZE.

Op www.ondernemengelderland.nl kunnen organisaties en bedrijven het EER-beeldmerk downloaden om te gebruiken in hun eigen communicatie.

Groepsfoto Fruity Line

Van links naar rechts: Maaike van Brenk (accountmanager bedrijven gemeente Neder-Betuwe), Marleen van Boheemen (provincie Gelderland), Stephan Lupker (CEO Fruity Line), wethouder Stefan van Someren en
Marielle Renee (beleidsmedewerker Economie & Logistiek gemeente Neder-Betuwe) - foto's door 3JetFotografie Ochten