Voornemen tot uitschrijving uit de Basisregistratie personen (BRP) (27 november 2019)

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande persoon te wijzigen.

Na onderzoek blijkt dat hij/zij niet meer woont op het adres waarop hij/zij in de BRP van de gemeente Neder-Betuwe staat ingeschreven.

• K.D. Lewinski (geb. 24-08-1991), datum voornemen: 18-11-2019

Staat uw naam hierboven genoemd of weet u waar bovengenoemde persoon verblijft? Neem dan contact op met team Gemeentewinkel van de gemeente Neder-Betuwe via e-mail info@nederbetuwe.nl of telefoonnummer 14 0488. Voor een mondelinge toelichting moet u van te voren telefonisch een afspraak maken. Hebben wij binnen drie weken na de datum van het voornemen geen reactie ontvangen? Dan schrijven wij de bovengenoemde persoon uit de BRP.