Samenwerking Avri en Werkzaak voortgezet

de komende jaren

Avri en Werkzaak Rivierenland ondertekenden gisteren een samenwerkingsovereenkomst voor de komende jaren. De afspraak is dat Avri via Werkzaak mensen een werkplek geeft of de kans biedt om zich binnen Avri te ontwikkelen. Dat kan door bijvoorbeeld leerwerkplekken, tijdelijke inleen en (groeps-)detacheringen. Beide partijen zetten hun samenwerking voort met als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt verder te ontwikkelen en te begeleiden. Een mooi voorbeeld van betrokken partnerschap!

Begeleiden en ontwikkelen

Avri en Werkzaak werken al jaren samen om de kansen van werkzoekenden, vaak met een lichamelijke of verstandelijke beperking, op een vaste baan te vergroten. Door hen intensief te begeleiden, wennen werkzoekenden aan een werkomgeving en leren zij bijvoorbeeld in een team samen te werken. Met deze vaardigheden vergroten zij hun kansen op een vaste baan bij Avri of een andere werkgever.

Voortzetting samenwerking Avri-Werkzaak nov 2019

Veel vraag naar medewerkers

Naast de ondertekening vond ook een Doe-dag plaats voor werkzoekenden met interesse in werk in de groenvoorziening. Er is op dit moment veel vraag naar medewerkers. Dit werk is heel afwisselend. Groen is doen! In anderhalf uur tijd krijgen werkzoekenden een ervaring. Handen uit de mouwen; kruien, bladeren wegblazen en versnipperen, op de veegwagen (mee)rijden, heggen knippen én er is een heftruckparcours.
Op de foto de heer W. Brouwer, directeur Avri, en mevrouw E. Boer, directeur Werkzaak Rivierenland.