Neder-Betuwe Bloeit! daagt u uit

Denk op 16 december mee over plannen voor een gezonde(re) leefstijl en leefomgeving in Neder-Betuwe.

Logo Neder-Betuwe BLOEIT!Ziet u kansen om de leefomgeving in Neder-Betuwe nog gezonder te maken? Heeft u een goed idee om kinderen, jongeren, volwassen of ouderen met plezier in beweging te brengen? Of heeft u een mooi plan om de inwoners van onze gemeente te stimuleren tot gezonde keuzes voor een vitaal en actief leven? Dan nodigen we u van harte uit om op maandagavond 16 december mee te doen met het maken van plannen voor Neder-Betuwe Bloeit!.

Om Neder-Betuwe op de kaart te zetten als gezondste gemeente van de Betuwe werken we toe naar een lokaal akkoord Neder-Betuwe Bloeit!. Hierin maken we afspraken over hoe we de goede ideeën gaan uitvoeren van inwoners, scholen, sportverenigingen, organisaties, ondernemers en wie er ook maar wil bijdragen. Er is daarvoor budget beschikbaar vanuit het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Ook vanuit de gemeente bekijken we hoe we goede ideeën kunnen ondersteunen. Wie weet ziet u uw idee, droom of ambitie volgend jaar al in uitvoering!

Ga de uitdaging aan en denk mee. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via dit contactformulier.

Samen aan de slag voor Neder-Betuwe Bloeit!

Datum: 16 december
Locatie: gemeentehuis Neder-Betuwe
Tijd: 19.30 – 21.30 (inloop vanaf 19.15)

• Welkom door wethouder Herma van Dijkhuizen
  • Ambities voor Neder-Betuwe Bloeit!
  • Inspiratiesessie
  • Ophalen ideeën en denken over de uitvoering hiervan
  • Afsluiting; op weg naar een akkoord