Leerlingen Prins Willem-Alexanderschool Echteld ontbijten met burgemeester en wethouders

Het was vorige week de Week van het Nationaal Schoolontbijt. Leerlingen van de Prins Willem-Alexanderschool uit Echteld stonden al vroeg op de stoep van het gemeentehuis. Om te komen ontbijten met de burgemeester en de wethouders.

Tijdens het gezonde en gezellige ontbijt werd over van alles en nog wat gesproken. Natuurlijk over ‘Neem tijd voor je ontbijt’ en over hoe het op school gaat maar ook andersom: is het leuk om bij de gemeente te werken? Een leerling vroeg “Burgemeester, is het zwaar?” Jan Kottelenberg gaf aan dat hij het wel aan kan, ook mede dankzij de hulp van de wethouders en de medewerkers.

De leerlingen gingen naar school terug met een cheque van € 250 voor ‘Het Vergeten Kind’, een organisatie die ervoor strijdt dat ieder kind in Nederland zich goed voelt, zich goed kan ontwikkelen en volwaardig kan meedoen in de maatschappij.

Schoolontbijt