Klompen aan, rugzak op en gaan!

Uitnodiging voor opening Heuzesepad

Welkom op zaterdag 30 november om 10.00 uur voor de opening van het Heuzesepad, het nieuwe Klompenpad in – u raadt het al – Opheusden. Deze opening is bij recreatiepark De Markplas aan de Markstraat 1 in Opheusden.

Na het welkom door Jeannet Willemsen van werkgroep Heuzesepad en woorden van wethouder Herma van Dijkhuizen en Arjan Vriend van Stichting Landschapsbeheer Gelderland, wandelen we met Fanfare Kesteren naar het startpaneel om dat te onthullen. Daarna wandelen we weer terug.

Klompenpad door buitengebied Opheusden

Het Heuzesepad is een rondwandeling van 11 kilometer langs rivieren, door uiterwaarden en het oeverwallenlandschap in het mooie buitengebied van Opheusden. De brochure met een beschrijving van de route en bezienswaardigheden is onder meer te koop bij het gemeentehuis van Neder-Betuwe en VVV’s in de regio. Kijk ook op www.klompenpaden.nl.

Dit Klompenpad is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Neder-Betuwe, Provincie Gelderland, Combinatie Dijkverbetering HOP en de Nationale Postcode Loterij.

Logo Klompenpaden

Heb je klompen of laarzen en nog wat tijd? Help mee om een klompenpad begaanbaar te houden

Het Heuzesepad is een klompenpad in het buitengebied van Opheusden. Een groep vrijwilligers gaat dit pad regelmatig nalopen om te controleren of alles nog in orde is zoals de markering. Andere werkzaamheden zijn onder meer zwerfafval opruimen en kleine snoeiwerkzaamheden. Deze groep zoekt versterking.

Vindt u het fijn om buiten actief te zijn en om zich samen in te zetten voor deze bijzondere wandelroutes? Kom dan naar de startbijeenkomst van de naloopgroep op maandag 2 december om 20.00 uur in Recreatiepark De Markplas, Markstraat 1 in Opheusden. Meldt je hiervoor aan bij Jeannet Willemsen via markplas@kpnmail.nl.