Gemeente werkt alleen samen met ‘Winst uit je Woning’

Bewaakt kwaliteit, afwerking en garantie

Onlangs hebben alle woningeigenaren van Neder-Betuwe van de gemeente Neder-Betuwe een brief ontvangen over een aantrekkelijke gezamenlijke advies- en inkoopactie voor woningisolatie en zonnepanelen.
Mogelijk hebt u ook reclame over zonnepanelen ontvangen van andere organisaties die de indruk wekken dat ze samenwerken met de gemeente.
Houdt u er rekening mee dat de gemeente Neder-Betuwe alleen met ‘Winst uit je Woning’ samenwerkt en hiervan de kwaliteit bewaakt.

Zonnepanelen

Actie voor woningisolatie en zonnepanelen verlengd tot 31 januari 2020

Binnen onze gemeente streven wij naar een lager energieverbruik, door onder meer de plaatsing van zonnepanelen en woningisolatie te stimuleren. Begin juni zijn wij daarom in samenwerking met Winst uit je woning een advies- en inkoopactie gestart. Honderden inwoners hebben zich inmiddels ingeschreven en interesse getoond.
Inwoners die zich tijdens de actie niet aangemeld hebben, krijgen nu de kans om alsnog aan de actie deel te nemen. De gezamenlijke advies- en inkoopactie is verlengd tot 31 januari 2020. Inwoners kunnen zich vrijblijvend en kosteloos inschrijven via www.winstuitjewoning.nl.

Vragen en informatie

Bij vragen kunt u bellen met de servicedesk van Winst uit je woning op 023-5836936 of kunt u mailen naar info@winstuitjewoning.nl.
Meer informatie is ook verkrijgbaar bij Peter van den Berg, gemeente Neder-Betuwe, pberg@nederbetuwe.nl.