JONGleren in het verkeer

na de zomer ...

Daarmee gaan de pedagogisch medewerkers van Kinderdagverblijf SamSam en BSO Sam&Co uit Dodewaard en Ochten na de zomer aan de slag. Ze leren kinderen veilig fietsen en met verkeer omgaan dankzij de interactieve training van Edux Onderwijs Partners.

JONGleren in het verkeer

De training Inspiratiebijeenkomst fiets is onderdeel van het project JONGleren in het verkeer en wordt in de gemeente Neder Betuwe aangeboden door ROV Oost-Nederland en de gemeente Neder Betuwe. Verkeersopvoeding van jonge kinderen door hun ouders en verzorgers vormt de basis voor veilig en verantwoord verkeersgedrag als verkeersdeelnemer. Het educatieve programma JONGleren in het verkeer maakt ouders bewust van hun rol als verkeersopvoeder en biedt professionele opvoeders suggesties voor verkeersactiviteiten met kinderen. Met behulp van de gegeven training gaan pedagogisch medewerkers aan de slag met het thema fietsen.