Tweede informatieavond glasvezel op 14 mei

14 mei: 19.30 uur in molen De Zwaluw Kesteren

U bent van harte welkom bij de tweede informatiebijeenkomst van Digitale Stad voor inwoners Neder-Betuwe op 14 mei (19.30 uur in molen De Zwaluw Kesteren). De informatieavond van 30 april in de Duikenburg Echteld kon rekenen op grote belangstelling.

Wethouder Stefan van Someren zal ook bij deze avond aanwezig zijn, evenals een vertegenwoordiger van Regio Rivierenland. Zij zullen graag uw eventuele vragen beantwoorden.

Poster Digitale Stad

Glasvezel in Rivierenland: Hoe zit het nu eigenlijk?

Regio Rivierenland werkt samen met Digitale Stad om hoogwaardig glasvezelnetwerk aan te leggen. Regio Rivierenland (waaronder Neder-Betuwe) gaat de samenwerking aan met Digitale Stad om een hoogwaardig glasvezelnetwerk aan te leggen in de buitengebieden van de gemeenten Neder-Betuwe, Culemborg, Maasdriel, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel. Digitale Stad is inmiddels gestart met een vraagbundeling en wil tevens de gebieden met matige internetverbinding in Rivierenland meenemen in de aanleg. De laatste weken zijn er vragen bij het samenwerkingsverband van de acht Rivierenlandse gemeenten binnengekomen. Een onafhankelijke vraagbundeling van een andere marktpartij heeft flink wat verwarring veroorzaakt.

Lees verder

Vragen over glasvezel in Neder-Betuwe?

Hebt u vragen over glasvezel in Neder-Betuwe? U kunt tijdens deze avond al uw vragen stellen!