Zaterdag 30 maart – welkom in het gemeentehuis voor de vitaliteitstest/informatiemarkt

Neem de ingang aan de Burgemeester Lodderstraat, tegenover de bakker.

Inwoners van Opheusden van 55 jaar en ouder zijn op zaterdag 30 maart op het afgesproken tijdstip van harte welkom in het gemeentehuis voor de vitaliteitstests en informatiemarkt. Neem de ingang aan de Burgemeester Lodderstraat, tegenover de bakker.

Tijdstip vergeten of hebt u zich vergeten op te geven? Mail of bel naar Joris Maier: joris@healthclubjuliën.nl of 06-48072563.

Deze dag met vitaliteitstests en informatiemarkt is een initiatief van gemeente Neder-Betuwe en wordt uitgevoerd in samenwerking met de Neder-Betuwse buurtsportcoaches, de huisartsenpraktijken uit Opheusden, beweegaanbieders en vertegenwoordigers van (sociale) verenigingen en clubs. Lees hier het bericht dat we eerder op onze website plaatsten.

Vitaliteitsdag