Uitnodiging Klimaatmarkt 17 april 2019

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan de Klimaatmarkt op woensdag 17 april 2019 van 18.00 tot 22.00 uur op het gemeentehuis in Opheusden.

Helga van LeurGemeente Neder-Betuwe werkt actief aan onze duurzame toekomst. Dit kunnen wij niet alleen en hiervoor zoeken wij de verbinding met lokale bedrijven en onze inwoners.

Onze gastvrouw is weervrouw en klimatoloog Helga van Leur. Verder is het een avond waarin wij samen met lokale bedrijven een programma voor u verzorgen over wat er de komende jaren staat te gebeuren en wat u nu al kunt doen. Denk aan gasloos wonen: wat moet er dan in uw huis gebeuren en welke aanpassingen verdient u ook weer terug.

18.00 uur Inloop en klimaatmarkt

Verschillende (lokale) bedrijven een marktkraam waar zij u vertellen over, collectieve inkoop zonnepanelen, isolatie, financieringsmogelijkheden, warmtepompen en duurzame installaties.

19.00 uur Helga van Leur

Helga van Leur vertelt ons hoe onze wereld over 30 jaar ook nog leuk, leefbaar en betaalbaar is.

20.00 uur Workshops

U kunt gratis deelnemen aan meerdere workshops:

• Winst uit uw woning
  • Asbestdaken vervangen door zonnepanelen
  • Genieten van een duurzame tuin
  • Samen sterk voor duurzaamheid in Neder-Betuwe

Aanmelden

Komt u ook? Er zijn geen kosten aan verbonden! Schrijf u in door een e-mail te sturen naar: klimaatmarkt@nederbetuwe.nl of bel ons.

Met vriendelijke groet,

Stefan van Someren