Proficiat Huverba!

Boomkwekerij Huverba uit Opheusden sleepte onlangs de 'All-in werkgeverprijs 2019' in de wacht. Wethouder Herma van Dijkhuizen van Neder-Betuwe reikte aan Frank van Helvert de bokaal uit - gemaakt door Young Media Profs van ROC Rivor – en een kistje fruit en bloembollen. Van Dijkhuizen: “De winnaars zijn goede voorbeelden. Ze laten zien dat het kan, inclusief werkgeverschap. Door hun motivatie inspireren zij hopelijk vele anderen!”

Huverba

Kansen voor ontplooiing

Ook was er een winnaar in de gemeenten Buren, Zaltbommel,  West Betuwe, Culemborg, Maasdriel, West Maas en Waal en Tiel.

De winnaars van de All- in Werkgeversprijs Rivierenland 2019 zijn werkgevers die hun maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en werknemers met een arbeidsbeperking een kans bieden in hun organisatie. Deze werkgevers denken creatief mee en creëren draagvlak binnen de organisatie, geven de werknemer de tijd om zich te ontplooien en zorgen voor extra aandacht en begeleiding. Met als doel duurzaam werk en participeren in de maatschappij. De All-in werkgeversprijs is een initiatief van het Regionaal Werkbedrijf (RW-POA).