Neder-Betuwe is weer schoon. Dankjewel zwerfafvalpakkers!

"Blij dat het gebeurt, jammer dat het moet: zwerfafval ruimen."

Afgelopen week zagen we ze overal in onze gemeente, ruim 300 leerlingen van de basisscholen en zo’n 50 begeleiders die met handschoenen en hesje, grijpers en afvalzaken de wijken ingingen om zwerfvuil op te ruimen. Wethouder Herma van Dijkhuizen van Neder-Betuwe: “Blij dat het gebeurt, jammer dat het moet: zwerfafval ruimen. Super dat zoveel meisjes en jongens aan de slag zijn geweest. TOP!!! Het ziet er weer heel schoon uit. Dankjewel allemaal!”

Zwerfafvaldag

Aan deze actie deden de volgende scholen mee: in Ochten de Houtkoper- , Rehoboth- en Sébaschool. In Opheusden De Hervormde School, Rehobothschool en Het Palet. In Ksteren Het Palet en in Dodewaard De Bellefleur. In IJzendoorn ging de Isandraschool op pad met medewerkers van bedrijf Dekker aan de Waalbandijk.