Een afspraak maken? Doe dit eenvoudig digitaal!

Kunt u niet komen? Of wilt u de afspraak wijzigen? Dan vinden wij het heel fijn als u dit aan ons doorgeeft.

De gemeente Neder-Betuwe werkt op afspraak. Weet u dat u heel eenvoudig via onze website een afspraak kunt maken?

Hoe maakt u een afspraak?

Op de homepagina van de gemeentelijke website vindt u aan de linkerzijde van het blad met icoontjes de knop 'Afspraak maken' Hier kunt u aangeven waarover het gaat en het voor u gewenste moment kiezen. Van de gemaakte afspraak krijgt u automatisch een bevestiging per e-mail. Daarnaast ontvangt u een dag voor de afspraak nog een herinneringsmail.

Tabblad afspraak maken

Kunt u niet komen? Of wilt u de afspraak wijzigen?

Dan vinden wij het heel fijn als u dit aan ons doorgeeft. Dit kan ook heel eenvoudig via de bevestigingsmail van de afspraak of u belt ons op (tel 14 0488, 6 cijfers). Door uw afmelding ontstaat er weer ruimte voor iemand anders om een afspraak te maken.