Echtpaar J.W. Hommersom-van Doorn uit Ochten 50 jaar getrouwd

Donderdag 14 maart 2019.

Op donderdag 14 maart was het vijftig jaar geleden dat het echtpaar Hommersom-van Doorn uit Ochten in het huwelijk trad. Namens gemeente Neder-Betuwe bracht wethouder Nees van Wolfswinkel felicitaties en bloemen.

Echtpaar Hommersom

De heer J.W. Hommersom (Wim, 72 jaar) werd geboren in Echteld, mevrouw A.P. Hommersom-van Doorn (Annie, 71) in Maurik. In Rhenen trouwden zij op 14 maart 1969. Na het huwelijk zijn zij direct in Ochten terecht gekomen en slechts één keer verhuisd naar de huidige woning.

Echtpaar Hommersom heeft twee dochters gekregen. Inmiddels is het gezin uitgebreid met vijf kleinkinderen en twee achterkleinkinderen.

Wim Hommersom heeft in zijn werkzame leven onder andere bij de jamfabriek gewerkt, maar ook als zandstraler en huisschilder. Annie Hommersom heeft een tijdje bij de Recticel en bij de koekjesfabriek in Ochten gewerkt. Later zorgde zij ervoor dat het in het gezin op rolletjes liep.

Op de vraag hoe Wim en Annie elkaar hebben ontmoet, vertelt Wim: “Ach, we gingen in Rhenen uit en tijdens één van die avondjes uit kwamen we elkaar tegen. En uiteindelijk is dat wat geworden”.

Met familie, vrienden en kennissen staat echtpaar Hommersom binnenkort stil bij hun gouden huwelijksjubileum.

Echtpaar Hommersom
Foto's door Foto Van Beek - Dodewaard