Echtpaar G.P. Janssen van Doorn-de Witte uit Dodewaard 60 jaar getrouwd

op maandag 18 maart

Op maandag 18 maart 2019 was het zestig jaar geleden dat de heer G.P. Janssen van Doorn (Gerard, 85 jaar) en mevrouw G.A. Janssen van Doorn-de Witte (Gerie, 81 jaar) uit Dodewaard trouwden. Namens de gemeente bracht burgemeester A.J. Kottelenberg het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Janssen van Doorn

Het diamanten bruidspaar kreeg eveneens schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer J.C.G.M. Berends.

Mevrouw Janssen van Doorn stelde zelf de volgende tekst op:

Maandag 18 maart is het 60 jaar geleden dat Gerard en Gerie Janssen van Doorn-de Witte in het huwelijk zijn getreden. Ze kijken in dankbaarheid terug op al het goede wat ze mochten ontvangen en vieren dit heuglijke feit in huiselijke kring met familie en vrienden.

In 1959 kwam er een na-oorlogse noodwoning aan de Waalbandijk in Dodewaard vrij die ze konden huren voor 4 gulden in de week. Daar hebben ze 6 jaar gewoond.

Ondertussen werd er gewerkt aan een bouwvergunning op een stuk weiland in de Paardendreef. Dat lukte, ze wonen er nog steeds met veel plezier.

Ze kregen 4 kinderen, 9 kleinkinderen en het 4e achterkleinkind is op komst.

Ze kijken terug op een leven van hard werken, afgewisseld met hun grootste hobby: reizen met de camper (naar o.a. IJsland, Egypte, Marokko en Rusland).

Negen jaar geleden kreeg Gerard een herseninfarct en raakte zijn rijbewijs kwijt. Ze doen het nu wat rustiger aan en genieten van de familiebezoekjes en dingen om hen heen.

Echtpaar Janssen van Doorn
Foto's door 3JetFotografie Ochten