College-informatieavond op donderdag 28 maart

in de raadszaal in het gemeentehuis

Op de agenda staat:

• 19.30 uur: Workshops Informatiebewustzijn: Gemeentebreed is er een opleidingstraject voor informatiebewustzijn, voor zowel medewerkers, collegeleden als (burger)raadsleden. Tijdens de college-informatieavond is er een workshop die is afgestemd op raadsleden.
  • 20.30 uur: Agro Business Centre: Stand van zaken project Agro Business Centre Opheusden (ABC). Het bedrijventerrein voor bedrijven die zijn gerelateerd aan de laanboomteelt is volop in ontwikkeling: Van Tuijl is recent gestart met de bouw van zijn bedrijfspand. Dit is het tweede bedrijf op het ABC. Agro de Arend kan deze winter beschikken over de omgevingsvergunning en met TCO wordt de ontwikkeling van het Laanboomhuis voorbereid.

Deze vergadering is openbaar.