Uitnodiging Slotbijeenkomst ‘de Schatkist van Neder-Betuwe’ 25 juni 2019

Datum: dinsdag 25 juni 2019
Tijdstip: 19.30 – 22.00 uur
Locatie: Gemeentehuis Opheusden

Reserveer dinsdagavond 25 juni 2019 in uw agenda!
Van 19.30 tot 22.00 uur wordt het project ‘de Schatkist van Neder-Betuwe’ (een jaar na de eerste bijeenkomst) afgesloten met een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis in Opheusden. U bent welkom vanaf 19.15 uur.

Kijk hier voor het programma.

Wij nemen u mee in de totstandkoming van het boek ‘Een schatkist met toekomstwaarde’. Dit boek is het fraai vormgegeven resultaat van de bijdragen die wij van inwoners hebben mogen ontvangen. U ontmoet de mensen die hieraan hebben meegewerkt en u hoort meer over hun bevlogenheid in de bijzondere interviews. Ferdinand van Hemmen neemt u deze avond mee in de tijdmachine van Neder-Betuwe en de kansen die er zijn voor onze leefomgeving. Tot slot wordt het boek ‘Een schatkist met toekomstwaarde’ uitgereikt.