Derde Nationale Kersenparty op 28 juni

De regio FruitDelta organiseert dit jaar voor de derde keer de Nationale Kersenparty als zakelijk netwerkevent. Bezoekers van de Nationale Kersenparty zijn regionale en nationale ondernemers, bestuurders en andere decision makers. Mee organiserende gastgemeenten zijn Zaltbommel en Maasdriel.

Sprekers zijn John Berends en Pier Eringa. John Berends is Commissaris van de Koning en voorzitter van Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten. Pier Eringa is president-directeur bij ProRail, Gelderlander en inspirerend spreker over leiderschapsthema’s.

Een aantal ondernemers presenteert zich als partners op deze Kersenparty. Ook de organisaties als Gelders Landschap & Kasteelen, Cultuurfestival Bommelerwaard en ProefLokaal Bommelerwaard verlenen medewerking.

De regio FruitDelta Rivierenland en de streekproducenten trakteren de bezoekers in vele horeca- en streekstands op een preuvenement van streekproducten. Locatie is Kasteel Ammersoyen, een cultuurhistorisch, middeleeuws kasteel uit rond 1300. Meer informatie: www.nationalekersenparty.nl.