Centrumontwikkeling Kesteren, intentieverklaring getekend

Plan voor 13 appartementen en detailhandel op voormalige Sparlocatie

Als alles volgens plan verloopt, dan gaat in het najaar van 2020 de eerste paal de grond in voor appartementen en ruimten voor detailhandel op de voormalige Sparlocatie op de hoek Hoofdstraat-Schenkhofstraat in Kesteren. De intentieverklaring daartoe werd op 11  juli 2019 in het gemeentehuis van Neder-Betuwe ondertekend door Jan Bouter van Bogor Projectontwikkeling BV, Jan Timmer van Timmer Kesteren Onroerend Goed BV en burgemeester Jan Kottelenberg.

Detailhandel en 13 appartementen

Impressie van de Hoofdstraat in Kesteren na de beoogde planontwikkeling

Zo kan de Hoofdstraat in Kesteren er uit gaan zien volgend jaar.

Het plan biedt ruimte voor detailhandel op de begane grond. Daarboven komen 13 appartementen. Burgemeester Jan Kottelenberg: “Dit is weer een nieuwe stap in de ontwikkeling van het centrum in Kesteren. De procedures die nodig zijn kunnen nu van start.”

Bekijk hier de artist's impression van: zijde Hoofdstraat | zijde Schenkhofstraat.

De documenten worden getekend door, vanaf links, Jan Bouter, Jan Timmer en Jan Kottelenberg

De documenten worden getekend door Jan Bouter van Bogor Projectontwikkeling,

Vanaf links: Jan Timmer, Jan Kottelenberg, Jan Bouter

En bezegeld met een handdruk. Vanaf links: Jan Timmer, Jan Kottelenberg, Jan Bouter