Echtpaar De Graaf-Schoemaker uit Ochten 65 jaar getrouwd

Op maandag 15  juli 2019 vierden de heer en mevrouw De Graaf-Schoemaker dat ze elkaar 65 jaar geleden het jawoord gaven. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg dit Briljanten Bruidspaar felicitaties en bloemen. Daarnaast kreeg het echtpaar schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer J.C.G.M. Berends.

Burgemeester Kottelenberg met echtpaar De Graaf-Schoemaker
Jan de Graaf (90), geboren in Rotterdam, en Corrie de Graaf-Schoemaker (87), ook geboren in Rotterdam, woonden sinds hun huwelijk nog lang in deze stad. In 1971 zijn ze naar Ochten verhuisd, waar ze nog steeds op hetzelfde adres wonen.
Het echtpaar kreeg een zoon en een dochter. Elk van hun kinderen heeft twee zoons gekregen, zodat het paar vier kleinkinderen heeft.
De heer De Graaf heeft zijn werkzame leven doorgebracht als vertegenwoordiger in vorkheftrucks. Mevrouw De Graaf-Schoemaker zorgde voor de kinderen en het huishouden en heeft 35 jaar als vrijwilligster in zorgcentrum Elim in Ochten gewerkt.

Op de foto hierboven de heer en mevrouw De Graaf-Schoemaker en burgemeester Jan Kottelenberg. Op de foto hieronder het echtpaar samen. Foto 3JetFotografie Ochten.

Echtpaar De Graaf-Schoemaker samen