Welkom bij presentatie resultaten ansichtkaarten van inwoners!

Op donderdag 31 januari in Ochten en woensdag 6 februari in Kesteren

Het belooft een verrassende avond te worden, voor jong en oud!

Ansichtkaart

Wat hebben inwoners van Neder-Betuwe ingevuld op de in september 2018 ontvangen persoonlijke ansichtkaart van burgemeester Jan Kottelenberg? U kunt het zien én horen op donderdag 31 januari (dorpshuis van Ochten) en woensdag 6 februari (dorpshuis Kesteren) 2019 om 19:30 uur! We willen dan graag aan u toelichten en presenteren wat u en andere inwoners hebben ingevuld op de ansichtkaarten. U hebt meegedacht en uw mening gegeven over de toekomst van uw dorp in Neder-Betuwe. Uw ideeën, alle reacties, zijn in een bestand opgeslagen. Van de 8.700 ansichtkaarten zijn er bijna 900 ingevuld teruggestuurd. Een grote respons, waarvoor we u graag willen bedanken!

Hopelijk mogen we u begroeten op 31 januari of 6 februari. Iedereen is welkom!

• Meld u zich aan via een mail naar: .
  • U kunt natuurlijk ook naar het algemene nummer 14 0488 bellen.

Noteer in uw agenda!

Wat: presentatie van uw en andere reacties ansichtkaarten Omgevingsvisie Neder-Betuwe
Wanneer en waar: 31 januari in dorpshuis Ochten en 6 februari in dorpshuis Kesteren
Voor wie: alle inwoners uit alle dorpen van gemeente Neder-Betuwe zijn welkom (om praktische reden is gekozen voor twee avonden voor ALLE inwoners in Neder-Betuwe)
Waarom: we willen graag samen met u werken aan een Omgevingsvisie Neder-Betuwe, uw stem is belangrijk
Hoe: het belooft een verrassende avond te worden!