Ondernemer in Neder-Betuwe? Welkom op 20 maart!

Definitieve programma eind februari bekend. Aanmelden kan nu al.

Op initiatief van het netwerk ‘Ondernemersvereniging Neder-Betuwe’ (OVNB) zijn alle ondernemers uit Neder-Betuwe van harte uitgenodigd om rond een aantal thema’s in gesprek te gaan met raadsleden, collegeleden en collega-ondernemers. Onder meer verkennen we de kansen die de nieuwe Omgevingswet biedt en kijken we waar en hoe ondernemers en gemeente het ondernemersklimaat een extra impuls kunnen geven. Natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om te netwerken.

Wanneer en waar

Noteert u deze vooraankondiging alvast in uw agenda: woensdag 20 maart 2019 om 20.00 uur in De Oude Duikenburg te Echteld.

Aanmelden

Het definitieve programma wordt naar verwachting eind februari bekend. U kunt zich nu al aanmelden via www.ovnb.nl.

De organisatie van deze bijeenkomst ligt in handen van ONVB in samenwerking met de gemeente.

Alle Neder-Betuwse ondernemers welkom

De bijeenkomst staat open voor alle ondernemers uit Neder-Betuwe. Lidmaatschap van een ondernemersvereniging is dus niet nodig.