Welkom bij Klimaatmarkt Neder-Betuwe - speciale gast en avondvoorzitter: Helga van Leur!

Save the date: 17 april 2019

Kan uw huis of bedrijf nóg energiezuiniger? Isolatie? Zonnepanelen? Wat zijn betaalbare mogelijkheden? Misschien een aardgasloze woning?

Voor antwoorden op deze vragen, van harte welkom bij de KLIMAATMARKT NEDER-BETUWE (initiatief gemeente Neder-Betuwe) op woensdag 17 april 2019 18:00 – 23:00, gemeentehuis Neder-Betuwe

Wat kunt u verwachten?

Stands met informatie/producten, goede voorbeelden, gratis tips/adviezen en workshops, pitches voor en door bedrijven over betaalbare mogelijkheden. (Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.)

Inwoners

Alvast zeker zijn van een plek? Schrijf dan nu in. Er zijn GEEN KOSTEN aan verbonden! Mail naar: Klimaatmarkt@nederbetuwe.nl, of bel naar: 14 0488.

Bedrijven

Bedrijven met goede voorbeelden die willen informeren over hun diensten/producten op het terrein van verduurzaming via bijvoorbeeld een pitch, kunnen zich aanmelden via Klimaatmarkt@nederbetuwe.nl o.v.v. onderwerp van de dienst of het product.

Helga van Leur
"Vandaag heb je morgen in handen" - Helga van Leur (Foto: Gerard de Haan)