Wethouder Stefan van Someren bezoekt Klop Innovations Ochten

voor innovatief bouwgereedschap en gezond werken

Op 9 december bracht wethouder Stefan van Someren van Neder-Betuwe een bezoek aan Klop Innovations B.V. uit Ochten. Klop Innovations ontwikkelt en levert innovatief bouwgereedschap (stofbeheersing) en geeft advies over minder belastend, gezond en efficiënt werken.
Sinds 2006 levert Klop Innovations gereedschappen die de fysieke belasting voor de gebruiker reduceren en zijn gezondheid beschermen. AirBo en Arbortech zijn merken van Klop Innovations die bijdragen aan gezondere werkomstandigheden.
Henk Klop, eigenaar van het bedrijf, legt uit dat door goed te luisteren naar de gebruiker het bedrijf weet wat er speelt op de werkvloer. In samenwerking met diverse marktpartijen en kenniscentra vertaalt het bedrijf dit naar producten die voldoen aan de strengste, wettelijke normeringen.

Klop Innovations 450 bijgesneden
De focus kwam te liggen op stofvrij werken. Zo is het merk AIRBO geboren: bouwstofzuigers en luchtzuiveringsapparaten die aansluiting vinden bij huidige werkgereedschappen als boorhamers, sleuvenfrezen en andere (fijn)stof- producerende apparaten.
De gemeente Neder-Betuwe gaat ook graag in gesprek met uw bedrijf.
Wilt u uw bedrijf presenteren, of hebt u vragen? Neem hiervoor contact op met Maaike van Brenk, accountmanager bedrijven Neder-Betuwe, mbrenk@nederbetuwe.nl, telefoon 06-51109137.

Op de foto directeur Henk Klop (links) van Klop Innovations B.V. uit Ochten en wethouder Stefan van Someren (rechts).