Enquête ‘Hoe veilig voelt Neder-Betuwe?’

Voelt u of voel jij je veilig op straat of in de buurt? Of als het buiten donker is? En hoe voelt de veiligheid aan als u op bezoek bent in Neder-Betuwe?

Deze en nog meer vragen staan in een online enquête die onze gemeente houdt t/m 9 februari 2020. Van harte uitgenodigd om eraan mee te doen.
Het invullen duurt ongeveer tien minuten. De enquête is anoniem en niet te herleiden naar de invuller.

Er zijn drie vragenlijsten. Klik op de lijst die voor u of jou van toepassing is:

Voor ondernemers volgt op een later moment nog een aparte enquête.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Liza van Dam via e-mail ldam@nederbetuwe.nl.
Zij studeert Integrale Veiligheidskunde aan de Hogeschool Utrecht en voert dit onderzoek in samenwerking met de beleidsafdeling uit tijdens haar stageperiode bij onze gemeente.
Wij hopen op veel reacties. De uitkomsten verwachten wij medio maart 2020 die wij dan via de gemeentelijke communicatiekanalen met u delen. Alvast dank voor uw medewerking.

Veilig NB