Afvalkalender Avri 2020 online en in Avri-app

De afvalkalender van Avri voor 2020 staat sinds 11 december op avri.nl en in de Avri-app. De afvalkalender op avri.nl is te downloaden zodat inwoners deze kunnen printen als zij dat willen. Het kan zijn dat het afval in het nieuwe jaar op een andere dag wordt opgehaald. Avri raadt inwoners dan ook aan de nieuwe kalender goed te bekijken.

Avri-app gratis te downloaden

De Avri-app is gratis beschikbaar voor Apple en Android. Inwoners kunnen instellen dat zij herinneringen willen ontvangen. Zij krijgen dan een seintje wanneer het afval wordt opgehaald. Ook meldingen over afval en de openbare ruimte kunnen worden doorgegeven via de app.

Tijdens feestdagen geen afvalinzameling en milieustraten gesloten

Op 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag zijn het kantoor en de milieustraten de hele dag gesloten. Ook haalt Avri op deze dagen geen afval op. Op de afvalkalender staat wanneer dit wordt ingehaald. Op 17, 24 en 31 december sluiten het kantoor en de milieustraten om 15.00 uur. Het afval wordt dan wel opgehaald.

Papier- en textielcontainers afgesloten

Enkele dagen voor de jaarwisseling sluit Avri alle openbare brengcontainers voor papier en textiel tegen eventueel vandalisme. Na de jaarwisseling gaan de containers zo snel mogelijk weer open.

Openbare prullenbakken

In de gemeenten Buren, Tiel en Neder-Betuwe sluit Avri rond de feestdagen de openbare prullenbakken af of haalt de (binnen)bakken weg. Na de jaarwisseling opent Avri de bakken zo snel mogelijk weer of plaatst deze terug.

Logo Avri