Aantrekkelijke inkoopactie voor woningisolatie en zonnepanelen loopt nog even door!

Meer dan 400 aanmeldingen voor de inkoopactie

De teller staat inmiddels op 426 inschrijvingen en 549 aangevraagde maatregelen. Er is in Neder-Betuwe veel belangstelling voor de advies- en inkoopactie van zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 31 december 2019 vrijblijvend inschrijven op www.winstuitjewoning.nl.

Medio 2019 is de gemeente Neder-Betuwe in samenwerking met Winst uit je Woning een advies- en inkoopactie gestart. De actie is geldig voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Om inwoners te attenderen op deze actie werd er een brief gestuurd naar woningeigenaren door Winst uit je Woning, waarin geattendeerd wordt op deze aantrekkelijke en betrouwbare actie (ondersteund door gemeente Neder-Betuwe). Via dit bericht willen we u graag attenderen op de voorlopig laatste week (tot 31 december 2019) dat –vrijblijvend- ingeschreven kan worden op www.winstuitjewoning.nl.

Een comfortabel huis en een lagere energierekening dankzij woningisolatie

Afhankelijk van het bouwjaar van de woning kregen woningeigenaren een brief met hierin de mogelijkheid de woning (beter) te laten isoleren. Deze woningen zijn niet, of nauwelijks geïsoleerd en kunnen met woningisolatie flink besparen op de energierekening.

Zonnepanelen

Toekomstbestendig Wonen Lening?

Heeft u plannen om uw huis duurzamer te maken? Deze investeringen kosten vaak (veel) geld. De gemeente Neder-Betuwe biedt de mogelijkheid om een aantrekkelijke lening af te sluiten voor het verbeteren van uw huis: de ‘Toekomstbestendig Wonen Lening’ (duurzaamheidslening). U kunt hiermee uw woning aanpassen.

Lees hier meer over het aanvragen van de Toekomstbestendig Wonen Lening.

Groene stroom dankzij Zonnepanelen

Vrijwel ieder dak, ongeacht de leeftijd is geschikt voor het plaatsen van een zonnepanelensysteem. Binnen de gemeente is met grote belangstelling interesse getoond in het zelf opwekken van groene stroom. In totaal hebben 377 huishoudens gebruikt gemaakt van de inkoopactie en een zonnepanelensysteem aangeschaft. Deze huishoudens genieten nu van een (blijvend) lage elektriciteitsrekening.  

Meer informatie?

Op de site www.winstuitjewoning.nl is alle informatie te vinden over de actie. Bewoners met vragen kunnen bellen met de servicedesk van Winst uit je woning via: 023-5836936. Inschrijven voor de actie Winst uit je woning kan via www.winstuitjewoning.nl.

Gemeente Neder-Betuwe werkt alleen samen met ‘Winst uit je Woning’

Mogelijk hebt u ook reclame over zonnepanelen ontvangen van andere organisaties die de indruk wekken dat ze samenwerken met de gemeente. Houdt u er rekening mee dat de gemeente Neder-Betuwe alleen met ‘Winst uit je Woning’ samenwerkt en hiervan de kwaliteit bewaakt.