Week van de Opvoeding 2019

De Week van de Opvoeding (7 t/m 13 oktober 2019) staat in het teken van opvoeden en ouderschap. Met dit jaar als thema: Hand in hand.

Opvoeden doe je niet alleen. Het is een samenwerking tussen onder meer ouders, kinderopvang, scholen, sportverenigingen en gemeente. Ouders, medeopvoeders en professionals ontmoeten elkaar en wisselen gedachten uit. Het gaat om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben.

Logo Week van de Opvoeding

Programma

In de week van de Opvoeding kun je in heel Nederland workshops, webinars, lezingen of andere activiteiten bezoeken. Benieuwd naar wat jij kan doen? Bekijk het activiteitenoverzicht op de website van de Week van de Opvoeding: www.weekvandeopvoeding.nl

Doe mee!

De week is voor iedereen die zich bezighoudt met opvoeden. Iedereen kan meedoen aan de Week van de Opvoeding door zelf een activiteit te organiseren of een activiteit te bezoeken. Heb jij een idee? Geef je activiteit hier door.

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie de website van de Week van de Opvoeding. Wilt u een activiteit aanmelden? Heeft u ideeën en wilt u daarover eens verder praten? Of wilt u aanvullende informatie? Neem dan contact op met de procesbegeleider van het preventieteam, Jacqueline van de Pol, via email opvoedweek@nederbetuwe.nl.