Echtpaar Van de Bijl-van de Kolk uit Opheusden 50 jaar getrouwd

op dinsdag 20 augustus 2019

Op dinsdag 20 augustus 2019 vierden de heer en mevrouw Van de Bijl-van de Kolk hun feestelijk 50-jarig huwelijk. Namens de gemeente bracht wethouder Hans Keuken het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van de Bijl met Hans Keuken
Herman van de Bijl (69) en Betsy van de Bijl-van de Kolk (66), beiden geboren in de kern Opheusden van destijds de gemeente Kesteren, wonen hun hele leven al in deze plaats en zijn er ook getrouwd. Het echtpaar kreeg vier kinderen, een zoon en drie dochters, vier kleindochters en vijf kleinzoons en 5 achterkleinzoons.

Echtpaar Van de Bijl samen
De heer en mevrouw Van de Bijl-van de Kolk brachten hun werkzame leven door in hun eigen boomkwekerij. De heer Van de Bijl werkte aanvankelijk deels bij een andere boomkwekerij. Mevrouw Van de Bijl-van de Kolk deed de administratie voor het bedrijf en zorgde voor de kinderen en het huishouden.