Aantal deelnemers actie ‘Winst uit je Woning’ Neder-Betuwe loopt op

Actie verlengd tot oktober 2019

De teller van de gemeentelijke actie ‘Winst uit je Woning’ staat momenteel op 329 deelnemers  waarvan 290 aanvragen voor zonnepanelen. Voor de huisbezoeken staat de teller momenteel op ruim 70. De gemeente Neder-Betuwe wil je graag attenderen op de verlenging van de actie tot 1 oktober. Wil jij ook winst uit je woning?

Doe dan mee met de aantrekkelijke actie ‘Winst uit je woning’ voor plaatsing van zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas! U kunt contact opnemen voor een offerte of huisbezoek want de actie is verlengd tot 1 oktober. Deelnemers ontvangen direct een vrijblijvende offertes van de leverancier.

Zonnepanelen

Nieuwe subsidie

De actie is verlengd vanwege een nieuwe subsidiepot van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland. Ook vanwege de vakantieperiode loopt de actie wat langer door. De rijksoverheid verstrekt begin september weer subsidie voor minimaal twee isolatiemaatregelen.

Wat is Winst uit je Woning?

‘Winst uit je Woning’ is een gezamenlijke inkoopregeling. Begin juni 2019 is in samenwerking met ‘Winst uit je woning’ een advies- en inkoopactie gestart in Neder-Betuwe. Hierdoor zijn de voorwaarden van de isolatiemaatregelen en zonnepanelen gunstig en de prijzen scherp. De actie geldt voor zonnepanelen, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas.

Miljoen euro budget voor duurzaamheidsleningen

U kunt bij deze actie ook gebruik maken van een gemeentelijke Duurzaamheidslening. Door Neder-Betuwe en de provincie wordt hiervoor 1 miljoen euro beschikbaar gesteld. Met zo’n lening kunt u tegen goede condities een bedrag lenen om uw woning te verduurzamen en nu ook voor aanpassingen en voorzieningen in huis zodat u in staat bent om langer in uw huis te blijven wonen.

Lening met lage rente

Een lening vanaf €2.500,- tot 25.000,- is mogelijk. De rente staat momenteel op 1,6%, vast voor de gehele looptijd van 10 jaar. De lening kan boetevrij worden afgelost.

Zonnepanelen snel terugverdiend met lagere elektriciteitsrekening

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren in snel tempo efficiënter én zo’n 80% goedkoper geworden. Voor een bedrag van ca € 3000,- kan al een systeem met 10 zonnepanelen op het dak liggen, dat al voldoende stroom kan opwekken voor een gemiddeld stroomverbruik.  De terugverdientijd ligt tussen de 6 en 8 jaar, terwijl ze 25 jaar meegaan. Bijkomend voordeel is dat u de 21% btw op de aanschaf terugkrijgt van de Belastingdienst. De leverancier kan dit regelen voor u. Hiermee zijn zonnepanelen aantrekkelijk om grotendeels uw eigen energie op te wekken.

Hoe meedoen?

• Schrijf u nog in vóór 1 oktober 2019 op www.winstuitjewoning.nl. Op de website staat meer informatie over de actie. Bij vragen kunt u bellen met de servicedesk van Winst uit je woning op 023-5836936 of mailen naar info@winstuitjewoning.nl.
  • Het team van ‘Winst uit je woning’ controleert uw woning. Bij eventuele vragen wordt telefonisch contact opgenomen.
  • Na deze onafhankelijke controle weet u óf en op welke manier de energierekening het best verlaagd kan worden en ontvangt per e-mail de gewenste vrijblijvende offerte(s) van de geselecteerde bedrijven. U besluit zelf of u hiermee aan de slag wilt gaan.