Vrijdagmiddag 12 april: opening fietsroute Laanboomroute Betuwe

Start om 15.00 uur

Iedereen is van harte welkom de opening bij te wonen van deze fietsroute die voert langs prachtige landschappen, laanboompercelen, terrasjes en gastvrije horeca- en recreatiemogelijkheden in Neder-Betuwe, Overbetuwe en Buren.

Programma

• 15.00 – 15.30 uur: Ontvangst met koffie/thee/lekkernij op locatie Nationaal Fruitpark, Bonegraafseweg 59 in Ochten
  • 15.30 – 16.00 uur: Welkomstwoord door wethouders en voorzitter Tree Centre Opheusden. Vervolgens naar locatie Boomkwekerij De Batterijen, Bonegraafseweg 68, Ochten voor de openingshandeling
  • 16.00 – 16.30 uur: Onthulling rustpuntinformatieborden en presentatie Laanboomroutekaarten
  • 16.30 – 17.00 uur: Gezellig netwerken onder genot van hapje en drankje

Laanboomroute Betuwe is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen vereniging Tree Centre Opheusden en de laanboomtelers, gemeenten Buren, Overbetuwe en Neder-Betuwe, Platform Recreatie & Toerisme en Koninklijke Horeca Nederland afdeling Rivierenland en de recreatie- en horecaondernemers, RBT Rivierenland, Rabobank West Betuwe, Greenport Gelderland/Laanboompact, Uiterwaarde en het Regionaal Investeringsfonds FruitDelta Rivierenland.

Kijk ook op www.gelderseroutes.nl/laanboomroutebetuwe