Voorproefje Klimaatmarkt 17 april? Kijk naar de vlog!

Benieuwd of er wat voor jou bij zit, welke stands en workshops er zijn?

Poster Klimaatmarkt

Op 17 april is de Klimaatmarkt van Gemeente Neder-Betuwe. Je bent daarbij van harte welkom. Benieuwd of er wat voor jou bij zit, welke stands en workshops er zijn? Kijk naar de vlog op Facebook, Linkedin en Twitter gemeente Neder-Betuwe!

Vlog op sociale media

In een vlog die je nu kunt zien op de Facebook- en Linkedin-pagina van gemeente Neder-Betuwe (ook via Twitter Neder-Betuwe), krijg je alvast voorproefje van de Klimaatmarkt.

“Stoeptegel eruit en plant een boom erin”,  zijn de woorden van Erik Stuurbrink van Groencentrum De Batterijen. Hij geeft een workshop Genieten van een duurzame tuin. Berry Peters en Peter van Schenkhof van Rabobank kunnen je alles vertellen over de terugverdientijd van je investeringen in duurzame maatregelen. Wethouder Stefan van Someren nodigt je in de vlog van harte uit voor de Klimaatmarkt op 17 april!

Meer informatie over de Klimaatmarkt

Lees ons eerdere bericht op internet over de Klimaatmarkt.