Meer weten over voorwerpen of foto’s uit WO II of Nederlands-Indië? Kom op 4 mei naar het gemeentehuis

zaterdag 4 mei tussen 10.00 en 17.00 uur
in de publiekshal van het gemeentehuis

Hebt u voorwerpen of foto’s uit de periode Tweede Wereldoorlog en Nederlands-Indië? En weet u niet precies het verhaal erachter. Wij nodigen u dan uit om hiermee naar de inloopdag te komen op zaterdag 4 mei tussen 10.00 en 17.00 uur in de publiekshal van het gemeentehuis.

Een panel van deskundigen op dat gebied is die dag aanwezig om met u te kijken naar de herkomst van dat embleem, uniform of ander voorwerp uit de periode Tweede Wereldoorlog of Nederlands-Indië. Of te proberen er achter te komen wie op die ene foto staat. Als u ermee instemt kan het betreffende voorwerp of document ook op foto worden vastgelegd die dag. Bij publicaties en tentoonstellingen, onder meer op scholen, kan het (eventueel) met uw toestemming worden getoond.

Voorwerpen of foto's uit WO II of Nederlands-Indiƫ

Vitrinekast
Sem Arends heeft weer een mooie verzameling in de vitrinekasten gelegd in de hal van het gemeentehuis. Welkom op 4 mei van 10-17 uur en vanaf 20.15 uur na de herdenking.

Bestemming

Ook als u een goede bestemming zoekt voor deze voorwerpen, documenten, films, foto’s, brieven, dagboeken enzovoort uit deze periode, dan bent u welkom op 4 mei. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat het een plek krijgt en dat de tastbare herinneringen uit deze gedenkwaardige periodes niet verloren gaan.

Ander moment

Bent u op bovengenoemde datum niet in de gelegenheid om te komen? Laat het weten via onderstaand contactadres. Wij nemen dan contact met u op om een andere afspraak te maken.

Meer weten?

Mail naar info@nederbetuwe.nl onder vermelding van: Herinneringen WOII / NedIndië of bel 14 0488.