Meer weten over materiaal uit WOII of Nederlands-Indië?

Kom naar de inloop op zaterdag 4 mei in het gemeentehuis

Hebt u voorwerpen uit de periode van de Tweede Wereldoorlog en Nederlands-Indië. Of foto’s, onderscheidingen, een pet of een helm uit die tijd, documenten of brieven, een uniform. En weet u niet precies het verhaal erachter. Wij nodigen u dan uit om met dat voorwerp of document naar de inloopdag te komen op zaterdag 4 mei tussen 10.00 en 17.00 uur in de publiekshal van het gemeentehuis.

Een panel van deskundigen op dat gebied is die dag aanwezig om met u ernaar te kijken en de herkomst proberen te achterhalen of er achter te komen wie op die ene foto staat. Als u ermee instemt kan het betreffende voorwerp of document ook op foto worden vastgelegd die dag.

Meer weten? Neem contact op met info@nederbetuwe.nl onder vermelding van: Herinneringen WOII/NedIndië.

Spullen