Fiets de gloednieuwe Laanboomroute Betuwe!

De opening werd verricht door de wethouders Hol en Van Dijkhuizen van respectievelijk Overbetuwe en Neder-Betuwe en door Kees van Rooijen, voorzitter van Tree Centre Opheusden.

De Betuwe is op z’n mooist met al z’n bloesem. De opening van Laanboomroute Betuwe op vrijdagmiddag 12 april komt dus op het juiste moment. Maar ook in andere jaargetijden is het een prachtroute die voert langs landschappen, laanboompercelen, terrasjes en gastvrije horeca- en recreatiemogelijkheden in Neder-Betuwe, Overbetuwe en Buren.

De opening werd verricht door (vanaf links:) Kees van Rooijen (voorzitter Tree Centre Opheusden), Marinus van Olderen (gemeente Buren), wethouder Herma van Dijkhuizen (Neder-Betuwe) en wethouder Wijnte Hol (Overbetuwe).

Laanboomroute Betuwe

Succesvolle samenwerking

Deze fietsroute is ontwikkeld in een succesvolle samenwerking tussen vereniging Tree Centre Opheusden en de laanboomtelers, gemeenten Buren, Overbetuwe en Neder-Betuwe, Platform Recreatie & Toerisme en Koninklijke Horeca Nederland afdeling Rivierenland, de recreatie- en horecaondernemers, Regionaal Bureau voor Toerisme Rivierenland, Rabobank West Betuwe, Greenport Gelderland/Laanboompact, Uit®waarde en het Regionaal Investeringsfonds FruitDelta Rivierenland.

Meer weten? Kijk op https://www.gelderseroutes.nl/laanboomroutebetuwe. Een papieren routekaart is bij de genoemde samenwerkingspartners gratis verkrijgbaar.