Echtpaar Hendriksen-Bos uit Opheusden 65 jaar getrouwd

op woensdag 17 april 2019

Op woensdag 17 april 2019 was het vijfenzestig jaar geleden dat de heer Gerrit Hendriksen (85) en mevrouw Corrie Hendriksen-Bos (83) uit Opheusden trouwden. Namens de gemeente bracht burgemeester A.J. Kottelenberg het bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Hendriksen

Het briljanten bruidspaar kreeg eveneens schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima en van de Commissaris van de Koning in de provincie Gelderland, de heer J.C.G.M. Berends.

Gerrit Hendriksen, geboren in Opheusden, en Corrie Hendriksen, geboren in Ede, ontmoetten elkaar bij het uitgaan in Wageningen. Ze trouwden in 1954 in Ede. Na het huwelijk zijn ze direct in Opheusden gaan wonen. Het echtpaar kreeg 5 kinderen, 14 kleinkinderen en 6 achterkleinkinderen.

De heer Hendriksen heeft bij Firet (vloerbedekking) gewerkt en is ook bij de steenoven werkzaam geweest. Ook was hij jaren aardbeienboer en boomkweker. Mevrouw Hendriksen zorgde ervoor dat alles in het gezin op rolletjes liep.

Echtpaar Hendriksen staat met een receptie voor de familie en de nog levende broers en zussen stil bij hun briljanten huwelijksjubileum.

Echtpaar Hendriksen
Foto's door 3JetFotografie Ochten