Vooraankondiging slotbijeenkomst De Schatkist van Neder-Betuwe

Van harte welkom op woensdag 10 oktober 2018 om 19.30 uur in het gemeentehuis in Opheusden voor de slotbijeenkomst De Schatkist van Neder-Betuwe.

Inloop van 19.30 – 21.30 uur. Presentatie om 19.45 uur door Ferdinand van Hemmen.

Rijke oogst

Een rijke oogst leverde de bijeenkomst van 27 juni 2018 en ook daarna op. Veel inwoners en andere belangstellenden deelden met ons hun verhalen, anekdotes en beeldmateriaal. Deze waardevolle schat zal samen met bestaand materiaal de canon van Neder-Betuwe gaan vormen: 2000 jaar cultuurgeschiedenis, erfgoed van onze gemeente, gebundeld binnenkort in een boek.

Volgende week meer over deze bijzondere schatten. Noteer nu alvast de datum van 10 oktober en wees welkom. Aanmelden kan via schatkist@nederbetuwe.nl of via tel. 14 0488.

Kaart van een deel van de Gelderse waarden; Bommelerwaard, Tielerwaard, Culemborgerwaard, Land van Buren, Nederbetuwe. Bron: Collectie Regionaal Archief Rivierenland