Je bent jong en je wilt wat… een vlog over jouw dorp!

Stuur vóór 14 oktober die vlog in en maak kans op een prijs!

Wij nodigen jongeren graag uit om een vlog te maken waarin je antwoord geeft op de volgende vragen:

1. Wat vind je van grote waarde in de leefomgeving* van je dorp of buitengebied?
  2. Wat is nodig om de kwaliteit van je leefomgeving* verder te versterken?

* Leefomgeving: dat kan bijvoorbeeld zijn de straat, de buurt, het dorp, het buitengebied of de gemeente als totaal.

Vijf jongeren met hun mobiele telefoon bij mooi weer bij een zwembad

Maak een vlog over wat je belangrijk vindt in je leefomgeving

Vlog over een plek in je dorp

Je kunt bijvoorbeeld naar de plek gaan in je dorp waar jij en je vrienden graag iets over willen vertellen over de twee vragen en wat je graag wilt laten zien in je vlog.

Jouw toekomst

We willen graag samen met jou kijken hoe je het goed kunt hebben in Neder-Betuwe. Welke keuzes je ook maakt in je leven, we willen graag een toekomst bieden. Dat kan natuurlijk over van alles gaan, bijvoorbeeld dat er genoeg activiteiten zijn voor jongeren in Neder-Betuwe, dat je je veilig voelt, dat er passende en leuke woningen zijn, dat er genoeg werk is. Zo zijn er nog andere dingen te bedenken.

Inzending

Stuur, alleen of samen met vrienden, een vlog. Dat kan op de volgende manieren:

- via Messenger (privébericht) naar Facebookpagina Gemeente Neder-Betuwe

- via Whatsapp naar 06 - 23 36 13 65 (projectleider Sabine Gabriel)

- via omgevingsvisie@nederbetuwe.nl

Als je er toestemming voor geeft, dan presenteren we jouw vlog tijdens een bijeenkomst in het najaar voor inwoners.

Prijs voor origineelste vlog

Per dorp kiezen we de meest originele vlog uit. Je kunt een cadeaubon van 25 euro winnen. Burgemeester Jan Kottelenberg reikt de prijzen dit najaar uit.

Meer informatie

Meer weten? Neem contact op met Sabine Gabriel, projectleider Omgevingsvisie via omgevingsvisie@nederbetuwe.nl