Inloopavonden over wijziging afvalinzameling

3 oktober in Opheusden | 8 oktober in Ochten

In de week van 17 t/m 22 september ontvangt elk huishouden in Neder-Betuwe een brief van Avri over de veranderingen voor afvalinzameling. Misschien heeft u vragen of wilt u een reactie geven op de plannen. Er zijn twee inloopavonden gepland:

• woensdag 3 oktober van 15.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur in het Gemeentehuis, Burgemeester Lodderstraat 20, Opheusden
  • maandag 8 oktober van 19.00 tot 21.00 uur in het Dorpshuis, Dokter M. van Drielplein 2, Ochten

Uitgebreide  informatie volgt

Uitgebreide informatie volgt in de Avri-brief die bij u wordt thuisbezorgd en op de gemeentepagina's in Het Gemeentenieuws van de komende weken. U kunt nu al meer lezen op www.afvalscheidenheelgewoon.nl. Hier treft u ook veel gestelde vragen en hun antwoorden aan over de nieuwe manier van afval aanbieden.