10 oktober: De Schatkist van Neder-Betuwe

Slotbijeenkomst in gemeentehuis

Welkom op woensdag 10 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis voor het vervolg van ‘De Schatkist van Neder-Betuwe.’ Op deze avond presenteren wij de resultaten van wat in de afgelopen tijd is ontvangen aan verhalen, anekdotes en beeldmateriaal.

Wethouder Stefan van Someren leidt de avond in om 19.45 uur waarna landschapshistoricus Ferdinand van Hemmen aan de hand van beeldmateriaal de resultaten presenteert:

‘Hier zijn wij trots op’

‘Dit zijn kansen voor de toekomst’

Voor alle aanwezigen is er deze avond een gedrukte kaart van ‘De Schatkist van Neder-Betuwe’, zodat thuis alles is na te lezen.

Inspiratieboek

De volgende stap is, dat deze waardevolle erfgoedschat samen met bestaand materiaal onderdeel gaat uitmaken van de canon van Neder-Betuwe die later dit jaar gebundeld verschijnt in een inspiratieboek.

Aanmelden voor de slotavond: via e-mail schatkist@nederbetuwe.nl of  tel. 14 0488.