1 – 7 oktober: Week van de Opvoeding met thema 'Opvoeden is samenspel'

Breng het thema in beeld en ontvang een prijs

Logo Week van de Opvoeding

Ouders én professionals die te maken hebben met opvoeden staan er niet alleen voor. Ze ontmoeten elkaar en wisselen gedachten uit. Het gaat om het bewust worden en uitspreken van opvoedvragen en vragen rondom het ouderschap die veel ouders hebben.

Wat is een goede opvoeding?  Wat vind je belangrijk in het ouderschap en wat doet het met je? Opvoeden doe je ook samen met je gezin. Breng dit op een ludieke manier in beeld!

Zo doe je mee

1. Maak een foto waarop jullie als gezin samen een activiteit of spel doen.
  2. Schrijf op waarom samenwerken in je gezin leuk en waardevol is.
  3. Stuur de mooiste foto met de tekst op naar nederbetuwebloeit@nederbetuwe.nl

Inzenden kan tot en met woensdag 3 oktober 2018. Met de inzending geef je gelijk toestemming voor eventuele publicatie van de foto.

Wat gebeurt er met de foto?

• Alle inzendingen komen op de gemeentepagina in het Gemeentenieuws, op de website www.nederbetuwe.nl  of Facebook en Twitter van gemeente Neder-Betuwe.
  • Het preventieteam ‘Neder-Betuwe Bloeit!’ beloont de leukste foto en neemt op 5 oktober contact met de winnaar op.
  • Het gezin van de winnaar wordt later uitgenodigd om een kleine beloning in ontvangst te nemen van een wethouder van Neder-Betuwe.

Wij zien uw foto en reactie graag tegemoet!

Meer informatie

Bij vragen kunt u contact opnemen met het team Neder-Betuwe Bloeit via e-mail: nederbetuwebloeit@nederbetuwe.nl

Logo Neder-Betuwe Bloeit