Week van de mantelzorg 2018 gemeente Neder-Betuwe: 5 t/m 10 november

Alle mantelzorgers worden in het zonnetje gezet!

• Maandag 5 november: Mantelzorglunch, met het college van burgemeester en wethouders. Inloop: 11.30 uur; aanvang: 12.00 uur in ’t Veerhuis, Veerweg 1 Opheusden
  • Dinsdag 6 november: Workshop herfststuk maken vanaf 14.30 uur in ’t Anker, Schenkhofstraat 11, Kesteren
  • Woensdag 7 november: High Tea voor de leerlingen op het Pantarijn in Kesteren
  • Donderdag 8 november: Workshop met breincoach dementie en de invloed van de leefomgeving met aansluitend een pannenkoek vanaf 14.30 uur in Elim, Bartus van de Walstraat 2, Ochten.
  • Vrijdag 9 november: Workshop met slaapcoach. U krijgt waardevolle slaaptips en na afloop staat een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers klaar. Inloop: 8.30 uur; aanvang 9.00 uur bij Juliën in Lienden.
  • Zaterdag 10 november: aanbieden mantelzorggedichtenbundel met gedichten, met 30 tekeningen van basisschool de Hien. Welkom vanaf 10.00 uur in de Steegakker 11 in Dodewaard.

Graag vooraf aanmelden bij Welzijn Rivierstroom via telefoonnummer 0344-602337 of mail info@welzijnrivierstroom.nl.