Uitnodiging voor AutismeBelevingsCircuit

woensdag 17 oktober in gemeentehuis

Op woensdagmorgen 17 oktober houdt gemeente Neder-Betuwe in samenwerking met het Expertisecentrum van MEE Gelderse Poort het AutismeBelevingsCircuit, kortweg ABCircuit.
Belangstellenden kunnen via dit circuit autisme ervaren, voelen en beter begrijpen.

Hoe is het om vast te lopen als concrete informatie ontbreekt? Hoeveel frustratie krijg je als je geen overzicht hebt? Via 10 korte opdrachten brengt het ABCircuit je in de gevoelswereld van mensen met een autisme en krijg je tips voor meer ‘autismevriendelijkheid’.

Voor wie?

Voor mensen met autisme, hun ouders, partners of familieleden uit de gemeente Neder-Betuwe

Door wie?

Marian Eijkenaar van het expertisecentrum MEE Gelderse Poort.

Wanneer?

17 oktober van 9.00 uur tot 11.30 uur

Waar?

Gemeentehuis te Opheusden, Burgemeester Lodderstraat 20