Voorontwerp bestemmingsplan ‘Kernen Neder-Betuwe’

Welkom bij inloopavonden Ochten, Kesteren, Opheusden en Dodewaard

Op 13, 14, 20 en 21 november kunnen inwoners van alle kernen van 19.30 tot 21.00 uur inlopen in de dorpshuizen (inwoners van Opheusden in het gemeentehuis) om het nieuwe voorontwerp bestemmingsplan ‘Kernen Neder-Betuwe’ in te zien en daarover vragen te stellen aan medewerkers van de gemeente. Vragen, wensen en opmerkingen zullen indien mogelijk worden meegenomen in het ontwerp bestemmingsplan. U bent van harte welkom!

Wanneer en voor wie zijn de inloopavonden ‘Kernen Neder-Betuwe’?

Er worden 4 inloopavonden georganiseerd voor de inwoners van alle dorpen.

Inloopavonden voorontwerp bestemmingsplan ‘Kernen Neder-Betuwe’

• 13 november 2018, in het Dorpshuis Ochten (Dokter M. van Drielplein 2 Ochten), voor inwoners van Ochten, Echteld en IJzendoorn
  • 14 november 2018, in het Dorpshuis Dodewaard (Wilhelminalaan 3 Dodewaard), voor inwoners van Dodewaard en Wely
  • 20 november 2018, in het Dorpshuis Kesteren (Nedereindsestraat 27a Kesteren), voor inwoners van Kesteren
  • 21 november 2018, in het gemeentehuis Opheusden (Burg. Lodderstraat 20 Opheusden), voor inwoners van Opheusden

U kunt van 19.30 tot 21.00 uur inlopen om het bestemmingsplan in te zien en om vragen te stellen aan medewerkers van de gemeente over dit plan. U bent van harte welkom!

Meer informatie over de inspraakbijeenkomsten/inloopavonden staat elders op onze gemeentelijke website.