Taalcursussen Engels, Frans, Spaans en Duits

Ook in 2019 organiseert Stichting ‘Ons Huis’ taalcursussen in het Nannenberghuis Dodewaard. Er zijn al mensen die belangstelling hebben getoond en met hen wordt via de mail contact opgenomen.

Ook belangstelling? Geef u op. Dit zijn de cursussen die wellicht mogelijk zijn bij voldoende deelnemers.

• Engels (10 x vrijdagmiddag = start jan. 2019)
  • Engels (vervolg cursus op de 1e cursus Engels 2018. 10 x vrijdagochtend = start jan. 2019)
  • Frans (10 x maandagavond = start half januari 2019)
  • Spaans (10 lessen= start half januari 2019)
  • Duits (10 x maandagavond = start eind april 2019)

Op onze gemeentepagina in Hét Gemeentenieuws van 14 november 2018 staat een inschrijfformulier. Als u dit formulier inlevert verplicht u zich nog niet tot deelname. Zodra we het aantal belangstellenden in beeld hebben, kunnen we definitieve afspraken gaan maken met de docenten. Hierna zullen wij u op de hoogte brengen van de kosten en datums, daarna kunt u zich aanmelden voor een cursus.

Dit formulier inleveren bij: Corrie van Schaik – Acaciastraat 9 – 6669 EM Dodewaard. Of aanmelden via de mail: cavanschaik.schouten@gmail.com. Vermeld uw naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en voor welke taalcursus u belangstelling heeft.