Platina huwelijksjubileum voor echtpaar P. van Zetten-Hensbergen uit Kesteren

op 26 november 2018

Op maandag 26 november 2018 was het maar liefst zeventig jaar geleden dat de heer P. van Zetten en mevrouw W.E. van Zetten-Hensbergen uit Kesteren trouwden. Namens de gemeente bracht burgemeester Jan Kottelenberg het platina bruidspaar felicitaties en bloemen.

Echtpaar Van Zetten

Het jubilerende bruidspaar kreeg eveneens en bloemstuk met schriftelijke gelukwensen van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima.

De wieg van de heer Van Zetten stond 92 jaar geleden in Echteld, mevrouw Van Zetten zag 92 jaar geleden in Tiel het levenslicht. Echtpaar Van Zetten kreeg 4 kinderen, 23 kleinkinderen, 56 achterkleinkinderen en 1 achter-achterkleinkind.

Met de familie staan de heer en mevrouw Van Zetten stil bij hun gouden huwelijksjubileum.

Echtpaar Van Zetten
Foto's door 3JetFotografie Ochten